Hogyan kaphatsz 6,75%-os kamatot ezzel a befektetési lehetőséggel!

Lassan elmúlnak azok az idők, amikor banki egyenlegünkhöz magas kamatot kaphatunk. Bárki, aki még mindig kamatot kap az igazán szerencsés lehet, hogy egy olyan országban rendelkezik számlával.

Ami azt illeti az ember csinálhatja azt is, hogy átnéz különböző befektetési stratégiákat, kidolgozz egy egyéni portfóliót saját magának. Most egy újabb lehetőséget szeretnék bemutatni még pedig a Bondorán keresztül.

A Bondora egy olyan platform, amellyel a P2P kreditet vehetsz fel. Ez a vállalat már több mint 11 éve létezik. Most valamivel változott a helyzet és létrehoztak egy új terméket a “Go & Grow”-t.

Ez egy egyszerű megoldás arra, hogy a tőkét gyorsan és egyszerűen P2P hitelekbe fektessen be az ember anélkül, hogy nagy kockázatot kellene vállalnia.

A Bondora a P2P kölcsönöket és portfóliókat teljes felelősséggel kezeli. Természetesen ez a szolgáltatás nem ingyenes, átlagosan 9% -os hozam helyett 6,75% -os hozamot hoz.

A letétbe helyezett pénzt bármikor vissza lehet vonni és nincs lejárati ideje sem. Csak 1 Euró kerül felszámolásra.

Korában a klasszikus P2P befektetéssel legalább 30 napot, vagy akár több évet kellett várni az alapok visszafizetésére. Ez mostanra a “Go & Grow” köszönhetően megváltozott, és ezért a készpénzünk egy részét közvetlenül a “Go & Grow” -ba helyezhetjük el.

 

Cégek számára is lehetséges


A nagyszerű dolog az, hogy még kis és nagyvállalkozók számára is lehetséges és kaphat hitelkamatot a vállalati alapokért. Ennek megfelelően nem kell nulla kamatlábon hagyni a pénzt egy fintech-en vagy bárhol, hanem a Bondorába részben letétbe helyezhetjük.

Ennek eredményeként élvezheti az ember a jó hozamot, ugyanakkor bármikor hozzáférhet a pénzhez, leveheti és használhatja a számlák vagy más vállalati költségek rendezésére!

A vállalati számla megnyitásához csak a KYC (Ismerd meg az ügyfeled szabályozás) klasszikus dokumentumai szükségesek. Ez két lépésben történik:

 

 

Néhány nap már kész is van a fiókod és már is megkezdheted a P2P kreditekbe való befektetést a „Go & Grow” -val  6,75% -os hozammal. Természetes ezt tudod privát személyként is használni. Most teszteljük, hogy akár Offshore cégek számára is lehetséges-e.

Egyébként a Bondora az egyik legnagyobb piaci szolgáltató, székhelye Észtországban található.

 

A következő pontok a Go & Grow-ról

Nem árt feliratkoznod hírlevelemre, hogy le ne maradj a többi cikkemről! Ha kérdésed vagy véleményed van, írd meg lent.

-> Itt tudsz regisztrálni az oldalra

 

 

 

Ne felejtsd el megrendelni magadnak a Curve kártyát mellyel akár egy 256 GB-os iPhone XS Max-ot is nyerhetsz. Használd ezt a kódot:  F6PKH
Curve kártya:

->Youtube csatornám

->Facebook oldal

->Facebook csoport

-> Személyes konzultáció

-> A Te utad a Te szabadságod E-könyv

Leave A Response

* Denotes Required Field