Passzív Bevétel: 7+1 ötlet amivel pénzt tudsz keresni

Sziasztok. Hoztam nektek 7+1 ötletet amivel passzív bevételedet növelheted. Sokatokat érdekel az eféle téma, így gondoltam belevágok. A Steemiről már készítettem videót, erről lesz még szó, ha esetleg valakit közelebbről is érdekel ez a téma.

Ha valami nem világos, akkor pedig írjatok nyugodtan.

Könyvek / E-könyv


Tegnap még a kiadók voltak porondon – ma viszont van ennél egyszerűbb és kézenfekvőbb megoldás is: ez a Self-Publishing. Nem függsz többet a szerkesztőktől, lektortól és a kiadók szabályait sem kell követned. A könyved teljes joga a te kezedben van.

Az önkiadó portálok egyre nőnek, de az vitathatatlan, hogy az első piacvezető az Amazons Kindle Direct Publishing. Ha egy jól látogatott bloggal feliratkozóval vagy sok előfizetővel rendelkezel, akkor érdemes lehet, hogy az értékesítési folyamatokat a saját kezdbe vedd. Vagy egyszerűen kombinálhatod mindkét lehetőséget, hogy fedezd a célcsoportot.

Az Amazon ebben is előnyödre lehet ugyanis egy globális, magasan látogatott piactéri előnyt kínál, ahol a könyveidet láthatóvá teszi. Ha sikeres a könyved akkor a ranglistán egyre magasabbra kerülsz.

Egyszerű folyamat az Amazon könyvek közzététele. Kevesebb, mint 5 perc alatt regisztrálás után feltöltheted a könyvedet. A folyamat egyszerű, és általában nem kell a könyv tervét és elrendezését bemutatni és attól sem kell félned, hogy a jogot elvennék tőled. Csak is a Te felelősséged minden és így tudod élvezni a könyveddel való szabadságjogokat.

 

Az e-könyv önmegosztása potenciálisan azt jelenti, hogy az abból származó bevétel a tiéd. Az EU-ra kiterjedő forgalmi adó az e-könyvekre is vonatkozik, és a Te személyes élethelyzetedtől függően vonják le. -> adózási témákról még lesz szó.

Ezenkívűl nagyobb figyelmet kell szentelned az Amazonnak, mint a marketing és a könyvek terjesztése iránt is. Ha egy jól látogatott blogod vagy egy sok előfizetővel rendelkező hírleveled van, akkor ezt nem szabad alábecsülnöd és folyamatosan bővitened kell.

Ha az E- könyvedet az Amazon-on keresztül szeretnéd kiadatni, mindenképpen szükség lesz egy e-book olvasóra is. Enélkül a vevőid nem tudják majd a könyvedet olvasni. Erre a célra kitűnő a Kindle Paperwhite.

Blogolás / Online termékek


A blogolással és az információs termékekkel hasonló a helyzet, mint az e-könyvekkel. Könyvírás helyett tarthatsz akár webinárokat, készíthetsz videó kurzusokat, tanfolyamokat és egyéb információs termékeket. A lényeg mindig az, hogy az amit csinálsz azzal segítségére legyél az embereknek.

Bloggerként más lehetőségeid is vannak. Átválthatsz a Google Adsense hirdetésekre –  ez egy olyan lehetőség amelyet javasolok én is.

A világ legnagyobb online áruházaként az Amazon ismét jó jelölt – számomra az egyetlen jelölt eddig. Több ezer lehetőség van arra, hogy jutalékalapú termékek ajánlásából szerezz jó bevételt.

Saját könyvedet vagy információs termékeidet könnyen kombinálhatod és ezzel a blogoddal együtt sok passzív jövedelmet generálhatsz. Ezenkívül pozicionális bloggerként, szerzőként és egy adott téma szakértőjeként további bevételeket tudhatsz magadévá.

Saját márka


Lehet nem vagy épp egy született szövegíró, de lehet szeretsz alkotni dizájnolni. Ha nincs innyedre a blogolás, akkor szerezz pénzt a saját ötleteddel. Szeretsz alkotni, akkor miért nem készítesz egy Online-shop-ot? – amin keresztül a te terveid alapján készített pólóidat, ruháidat vagy akármi más terméket eladod.

Nem tudom mennyire ismered a youtubereket, akik különféle cégek termékeit reklámozzák. Na most láttam, hogy nekik is vannak a saját nevükkel ellátott termékeik, amelyket Online könnyen meg tudsz vásárolni.

Na valami ilyesmire gondolok én is. Néha csak ki kell menned a friss levegőre és a képzeleteidnek szárnyakat adni. Egyszer csak jön egy jó használható ötlet, ami egyedi.

Programozás


Ez a fajta munkakör rendkívül felkapott mostanság. Ha jó programozó vagy és szeretnéd magadat kipróbálni akkor készíthetsz különbözö App-eket – vagy ha van egy jó ötleted egy ingyenes letölthető programm, amit a fiatalok, idősek egyaránt könnyen kézzelfoghatóan tudnak hasznáni, -akkor ezzel is nagyokat tudsz kasználni.

Több cég is, mint az Apple keres munkatársakat ilyen témakörökben. Akkor meg miért ne használnád ki.

 

Affiliate programmok


Keress egy témát ami érdekel, ami után csak úgy égsz amit szívesen csinálsz majd keresned kell egy stratégiát. Végezz piackutatást! Hiába van egy jó ötleted, ha azt nem érdekel senkit. Itt sokan elbuknak. Mindig csak magukra gondolnak az emberek, és sohasem a lehetőségekre és arra amire a piac éhezik.

Ha meg van a stratégiád és mindent felépítettél, akkor keress olyanokat akik hasonló témákban írnak, mint Te. Esetleg már nekik is vannak termékeik, E-könyveik stb. Keresd fel őket, kérj tőlük interjút. Ha neked is – és az illetőnek is van partnerprogrammja, akkor vedd rá, hogy ő is csatlakozzon hozzád és a jövőben együtt tudtok dolgozni.

Te tudod ajánlani az ő termékeit és ő a tiedet. Ìgy mindketten jól jártok. A személyes megkeresés mindig sokkal jobb. Nem kell félni senkitől, csak határozottan oda kell állni és elmondani a terveidet. Ha nem jön össze, akkor menj a következőhöz. Nincs semmi baj.

Partnerprogrammokat több cég is ajánl. Akár hány partnerprogrammot kínáló cégnél regisztrálsz annál jobb. Ìgy ha írsz eggy jó cikket és készítesz egy videót, akkor a partnerlink segítségével tudsz közönséget generálni. Ha a te linkeden keresztül vesz meg valaki egy terméket, akkor proviciót (jutalékot) kapsz utána.

Légy Te is Youtuber!


Ha nagyon kreatív vagy és nem félsz a kihívásoktól sem, akkor miért ne vághatnál bele egy videózásba. Legyél Youtuber. Ez a foglalkozás kishazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Már majdnem többen nézik a Youtub-ot, mint a Tv-t, – ami persze nem baj szerintem –

A videózás nem való mindenkinek, sokan félnek kamera elé állni – bevallom én sem érzem magam mindig fittnek és motiváltnak hozzá – de egy nagyon jó lehetőség arra, hogy bevonzd az embereket és így később a Te vevőid legyenek.

Nem kell hozzá csak egy kamera esetleg egy mikrofon, de az sem szükséges. Az elején mindig nehezebb és izgul az ember, de gyakorlással mindig egyre jobb lehetsz.

Szóval ha kedvet kaptál, akkor vágj csak bele!

Franchise és egyéni üzleti terv


A Mc Donalds, a Starbucks és a Subway már annyira öregek – miért nem csinálod meg te a saját franchise üzletedet! Talán van egy ötleted amely a gasztronómiában megállná a helyét. Àttörést érhetnél el. Nekem van egy ismerősöm akinek van egy Youtube csatornája is, ahol egy vegán recept csatornát hozott létre. Rendkívül interaktiv, szellemes, vicces.

Remélem tudtam kicsit segíteni és viszlát a következő részben amihez itt egy rövid idézet!

 

"Mert a pénzed a Tiéd: Offshore banki biztonság a világválságon keresztül!

Steemit


Egy másik nagyon jó lehetőség a Steemit. Amiről készítettem is egy videót. Itt megnézhetitek:

A Te utad a Te szabadságod


Utolsóként pedig ha szeretnél egy plusz pénzkeresési lehetőséget, akkor ajánlom a partnerprogramomat. A Te utad a Te szabadságod címü könyvemmel most könnyedén szerezhetsz pénzt, még pedig úgy ha ezen a partnerlinken keresztül ismerőseiddel, barátaiddal megosztod.

Ha rendelkezel saját bloggal vagy honlappal ott is feltüntetheted. A Digistore24 GmBH egy cég, amin keresztül tudtok regisztrálni, csak azután tudjátok az alábbi linket használni. De megéri!  😀

http://go.AFFILIATE.233996.digistore24.com/CAMPAIGNKEY

->Youtube csatornám

->Facebook oldal

->Facebook csoport

-> Személyes konzultáció

 

Iratkozz fel hírlevelemre!

Èrdekelnek a letelepedési, befektetési, utazási témak? – akkor iratkozz fel kérlek!

privacy Ez nem spam! Adataidat bizalmasan kezelem

Üdv: Dóra

Leave A Response

* Denotes Required Field