A kép illusztráció

A kép illusztráció

Szeretnéd tudni...

Szeretnéd tudni milyen szabadon élni egy másik országban. Egy olyan helyen szeretnél életet kezdeni ahol tudod senki nem korlátozza a szabadságodat az élet körülmények jók, megfizethetőek és ahol adómentesen, vagy legalábbis adócsökkentés mellett, teljesen legálisan élni tudsz egyedül vagy a családoddal együtt.

Készen állsz arra, hogy megváltoztasd az életedet?

⚡ Vállalkozóként vagy digitális nomádként szeretnél utazni és dolgozni?

⚡ Szeretnéd kihasználni az egyes országok által kínált lehetőségeket?

⚡ Szeretnéd megtudni hogyan tudod kihasználni és alkalmazni a zászlóelméletet?

⚡ Szeretnél esetleg letelepedni valahol ahol az életkörülmények jók, olcsó és ahol adómentességet, de legalábbis adócsökkentés mellett tudod élvezni az életedet?

⚡ Szeretnéd vagyonodat biztonságban tudni?

Akkor jó helyen jársz!

Thaiföldön a naplementét csodálva

Szia, Dóra vagyok és 2016 óta járom a világot, de nem mindig volt ez így. Èn is ugyanazt az életet éltem, mint Te vagy bárki más. Kilépni a mókuskerékből a folyamatos reggeltől estig tartó hajtásból nem épp egyszerű, de nem is lehetetlen. Èn csak szabad akartam lenni.

Most ez elég elcsépelt, de tudtam, hogy többnek kell lennie az életnek annál, mint, hogy azért dolgozzak életem végéig, hogy a hiteleimet fizetgessem és másoknak megfeleljek.

Mit mondhatnék neked még?

Ez a könyv azért íródott, mert szerettem volna megosztani veled is, hogy mennyi kapu áll nyitva előtted is. Mennyi lehetőség vár más országokban legyen szó, letelepedésről, számlanyitásról, cégalapításról, biztonságos vagyonmegőrzésről.

A kép illusztráció, ez egy E-könyv

Megtudhatod...

Mi vár rád ebben a könyvben?

A te utad a te szabadságod
12,00 € 3620.70 Ft + ÀFA
    Igen szeretném!

    Kérdések és válaszok!